"קטניות הן מקור החלבון המומלץ ביותר, וסויה היא עוד דרך לצרוך ממנו"

אילו חלופות קיימות בתזונה מן הצומח שיספקו לגוף את כל מה שהוא צריך? אורית אופיר, דיאטנית קלינית ונטורופתית המתמחה בתזונה המבוססת על הצומח, פגשה את פאולה רוזנברג במסגרת מפגשי "Good for you", בשיתוף אלפרו, לשיחה על תזונה בריאה ועל הדרך ניפצה כמה מהמיתוסים הנפוצים ביותר על סויה

אביטל ניר
תוכן מקודם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פאולה רוזנברג במפגש עם אורית אופירקרדיט: Haaretz Labels