טרטר שייטל פרה, חלמון ביצת שליו, סויה ושמן שומשום
שף ירון קסטנבוים ,יועץ קולינרי, שרונה מרקט | תוכן מקודם בחסות שרונה מרקט
תוכן מקודם
שף ירון קסטנבוים ,יועץ קולינרי, שרונה מרקט | תוכן מקודם בחסות שרונה מרקט
תוכן מקודם
חומרים (ל-4 סועדים):
300-400 גרם נתח שייטל
קצוץ לקוביות קטנות
4 כפות שמן זית
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
קמצוץ מלח גס ופלפל שחור גרוס
מתכונים שאסור לכם לפספס:
>>> מהו הסלט שהאורחים לא יוכלו להזיז ממנו את העיניים?
>>> קבלו את הקינוח המושלם לראש השנה
>>> רוצים לשדרג את סלט החג המסורתי?
אופן ההכנה והגשה:
שמים את השייטל הקצוץ בקערת ערבוב ומוסיפים את שאר החומרים.מערבבים, טועמים ומסדרים במרכז ארבע קעריות:
4 חלמוני ביצי שליו
4 כפיות סויה ימאסה low sodium
2 כפיות שמן שומשום
חופן "שערות" בצל ירוק
חופן שומשום קלוי
מתבלים באופן שווה את ארבע הקעריות בשמן שומשום וסויה. מניחים ביצת שליו ו"שערות" בצל ירוק מעל, מפזרים שומשום קלוי ומגישים.