פרוסות נאות של דג אנטיאס, עגבניות קיץ, צ'ילי תאילנדי חריף, נענע וסוכר דקלים
שף ירון קסטנבוים ,יועץ קולינרי, שרונה מרקט | תוכן מקודם בחסות שרונה מרקט
תוכן מקודם
שף ירון קסטנבוים ,יועץ קולינרי, שרונה מרקט | תוכן מקודם בחסות שרונה מרקט
תוכן מקודם
חומרים (ל-4 סועדים):
320-400 גרם נתח דג אנטיאס
נקי מעור ועצמות, פרוס לפרוסות דקות
3 עגבניות בשלות, קלופות, קצוצות לקוביות קטנות
1 פלפל צ'ילי תאילנדי קצוץ דק
1 שן שום
1 כפית סוכר דקלים
4-3 כפות ליים סחוט טרי
2 כפות רוטב דגים תאילנדי (nam-pla)
חופן עלי נענע
מתכונים שאסור לכם לפספס:
>>> מהו הסלט שהאורחים לא יוכלו להזיז ממנו את העיניים?
>>> הטרטר שמתחילים איתו את ראש השנה
>>> גלו איך להפוך את הסלומון שלכם למושלם בחג הקרוב
אופן ההכנה והגשה:
מסדרים את פרוסות הדג על ארבע צלחות הגשה באופן שווה.
בקערת מכתש (עדיף מאבן) שמים שן שום ומועכים בעזרת העלי.מוסיפים סוכר דקלים, פלפל חריף ומועכים היטב. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. טועמים, מאזנים תיבול ויוצקים מעל נתחי הדגים. מגישים עם עלי נענע שלמים מעל.