קיפודי שוקולד

שף ירון קסטנבוים ,יועץ קולינרי, שרונה מרקט | תוכן מקודם בחסות שרונה מרקט
תוכן מקודם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שף ירון קסטנבוים ,יועץ קולינרי, שרונה מרקט | תוכן מקודם בחסות שרונה מרקט
תוכן מקודם

חומרים (ל-4 סועדים):


8 כוסות קורנפלקס

200 גרם חמאה

200 גרם שוקולד מריר 60%

2 כפות Nesquik של נסטלה

10 טיפות תמצית וניל



מתכונים שאסור לכם לפספס:


אופן ההכנה והגשה:


ממיסים שוקולד וחמאה בקערת נירוסטה מעל סיר עם מים רותחים. מוסיפים נסקוויק ותמצית וניל. בוחשים היטב כדי שהסוכר שבנסקוויק יימס. מקררים לטמפרטורת חדר (לא לשים במקרר). מערבבים בעדינות עם הקורנפלקס. ממלאים מנג'טים מנייר גודל 4 (סך הכל כ-45 קיפודים) ומעבירים למקפיא. מגישים מהמקפיא.



למתכונים נוספים >>>