בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הספר שמוכיח: תפריט בריאות יכול להיות טעים

אוכל בריא עלול להפיל תוגה על חלק מהאוכלוסייה, אבל ספרה של ליה שומרון פינדר, "פשוט לבשל בריא", מחזיר את החיוך אפילו לצלחת של קינואה

39תגובות

פשוט לבשל בריא. 
ליה שומרון פינדר. צילומים וסטיילינג: אפיק גבאי. הוצאת כלטקסט, 173 עמ', 128 שקלים מהו תפריט בריאותני? מדובר בשאלה שטרחניותה יכולה להתחרות רק ב"אז איפה אתם בחג?" שכן במקום שעומדים שני שוחרי בריאות, תימצאנה לפחות ארבע תשובות מנומקות. וככל שנוברים עמוק יותר בכתבי רחל טלשיר ועמיתיה, כך מתרוקן המקרר, ואנחנו נותרים עם ערימת עשבים, ארגז ירקות, צלחת פירות, קערית דגנים מלאים, צלוחית קטניות מונבטות וקומץ אגוזים. לכן קל יותר להגדיר את התפריט על דרך השלילה ולקבוע שספר המבקש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו