ספר המתכונים השני של אורנה ואלה עכשווי מאוד - אבל גם מנותק מזמננו

ספר המתכונים השני של אורנה אגמון ואלה שיין מבוסס על מנות ממסעדתן השינקינאית המנוחה. בניגוד לגישה המאפיינת תוכניות ריאליטי בישול, המתכונים ענייניים, השפה נטולת יומרות והתוצאות מצוינות

צבי טריגר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צבי טריגר

עורכת קולינרית: נעמה אברמוביץ'

סוגה: ספרי בישול
קהל יעד: בשלנים חובבים שמתגעגעים למוסד התל־אביבי
מדף: ליד ספר המתכונים הראשון של אורנה ואלה
לסיכום: חוליה נוספת בשרשרת של בישול נשי, מתוחכם, עשיר ולא מתנצל

שלוש עשרה שנים מפרידות בין ספר המתכונים הראשון של אורנה אגמון ואלה שיין (שנכתב יחד עם עינב ברמן) לבין הספר השני, שמופיע כעת, כשנה וחצי לאחר שנסגרה "אורנה ואלה" (שלא כמו שכתוב על השער האחורי, המסעדה נסגרה באביב 2018).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ