בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הספר החדש של רפי כהן שהופך אותי לבשלנית טובה יותר

ב"סלטים" מצליח כהן לשדך את חומרי הגלם באופן מושלם, ולציין מידות וטכניקה שהופכות כל אחד מהסלטים הסטנדרטיים למאכל שקשה להפסיק לזלול אותו

25תגובות

סלטים רפי כהן. צילומים: דן פרץ. הוצאת כתר, 202 עמ',
138 שקלים שף המוציא לאור ספר בישול נוטל על עצמו סיכון. מצד אחד, זו היא דרכו להשאיר אחריו מורשת קולינרית שאינה רק נוסטלגיה ושמועות, אלא דבר מה שאפשר לאחוז ביד. מצד שני, טמונה כאן סכנה שייחשף במערומיו; המקצועיים, היצירתיים, הספרותיים. הבחירה בסגנון הספר גם היא לא פשוטה; האם על שף העומד בראש מסעדה בעלת שם לספק מתכונים למנות מפורסמות? הסברים מלומדים על טכניקות? ואולי להפליא בסיפורים ומתכונים מבית אמא? רפי כהן נמנע עד עכשיו מכתיבת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו