בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכירו את חטיף האנרגיה האולטימטיבי של ימי הביניים

הגיליון של "זמנים" עוסק בנושאים מגרים כמו ההיסטוריה של היין, אך לא מצליח לעורר תיאבון. כפיצוי נתנחם במתכון לקינוח צלבני לט"ו בשבט

26תגובות

זמנים: רבעון להיסטוריה, גיליון 128 עורכות: מירי אליאב־פלדון, איריס רחמימוב. הוצאת מרכז זלמן שזר ואוניברסיטת תל אביב, 120 עמודים, 49 שקלים אווז שחוט על נוצותיו, ארנבון אפוי בענבי שועל, ענבים ושזיפים בטס חרס ועלמה נאה אוחזת בידה האחת סל נצרים גדוש בירקות ובידה האחרת — ירך של חזיר שזה עתה השיב את נשמתו, נשמת כל חי, לבוראו. ברוכים הבאים לגיליון "זמנים", המוקדש להתבוננות אגבית, אנקדוטלית ומבולגנת של היסטוריונים באוכל. זה מה שתראו על גבי הכריכה. מידת הרלוונטיות של "במטבח", יצירה (בינונית למדי) של...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו