הכירו את חטיף האנרגיה האולטימטיבי של ימי הביניים

הגיליון של "זמנים" עוסק בנושאים מגרים כמו ההיסטוריה של היין, אך לא מצליח לעורר תיאבון. כפיצוי נתנחם במתכון לקינוח צלבני לט"ו בשבט

אריאנה מלמד
אריאנה מלמד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים26
אריאנה מלמד
אריאנה מלמד

זמנים: רבעון להיסטוריה, גיליון 128
עורכות: מירי אליאב־פלדון, איריס רחמימוב. הוצאת מרכז זלמן שזר ואוניברסיטת תל אביב, 120 עמודים, 49 שקלים

אווז שחוט על נוצותיו, ארנבון אפוי בענבי שועל, ענבים ושזיפים בטס חרס ועלמה נאה אוחזת בידה האחת סל נצרים גדוש בירקות ובידה האחרת — ירך של חזיר שזה עתה השיב את נשמתו, נשמת כל חי, לבוראו. ברוכים הבאים לגיליון "זמנים", המוקדש להתבוננות אגבית, אנקדוטלית ומבולגנת של היסטוריונים באוכל. זה מה שתראו על גבי הכריכה. מידת הרלוונטיות של "במטבח", יצירה (בינונית למדי) של הצייר הפלמי יואכים באוקלר בן המאה ה–16 לנושא הרחב מני ים — די מפוקפקת, כפי שנראה מיד, ובעצם הגיליון כולו נראה כארוחה של שאריות מחוממות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ