ההיסטוריה הקולינרית של ברית המועצות

דגי חדקן, צדפות נוצצות, ירכי חזיר וכופתאות דובדבנים: "אמנות הבישול הסובייטי" הוא ספר געגועים למאכלים שהיו - ובעיקר לא היו - בבריה"מ

מאשה צור גלוזמן
מאשה צור-גלוזמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאשה צור גלוזמן
מאשה צור-גלוזמן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ