בני סיידא שם דגש על ה"טעים" על חשבון ה"בריא"

הספרים של סיידא פשוטים, קלים ולרוב מניבים תוצאות טעימות, אך נראה שקובץ המתכונים "טעים! ובריא" נאצר בסתמיות ואף בזלזול בקוראים

אודי אורמן
אודי אורמן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אודי אורמן
אודי אורמן

טעים! ובריא
בני סיידא. צילומים: דניאל לילה. ייעוץ תזונתי: בריג'יט כוכבי. הוצאת מודן, 221 עמודים, 84 שקלים

"להיות או לא להיות... סלמי". אני אוחז בגוש הבשר המעובד שהבאתי איתי רק לפני שבוע מביקור ברומא ומתעצב. חנה מרון, באחת הסצינות הזכורות ביותר מתוך סדרת הטלוויזיה "קרובים קרובים", עמדה כך עם החציל שלה ושאלה: "להיות או לא להיות מוסקה?" ואני חושב על האופן שבו יהורם היה מגיב למקרא הכותרות ההיסטריות שמילאו את מהדורות החדשות. ב–27 באוקטובר 2015 הכריז ארגון הבריאות העולמי כי בשר מעובד מסוכן לבריאות לא פחות מעישון סיגריות ומאסבסט. את הפוליטיקה שעמדה מאחורי ההכרזה הדרמטית הזאת אני בטוח שעוד נגלה בסרט שמיטב תסריטאי הוליווד כבר החלו בעבודה עליו, אך בינתיים אפשר להתעסק בתיאוריות קונספירציה על פוליטיקה, נפט, גז ובריאות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ