אחר כך אחזתי בדג־כלב גדול; את חלקו בישלתי לאחר שריסקתי לתוכו תותי עץ

בספר "משתה חכמים" של אתניאוס מנאוקרטיס מ-223 לספירה מתוארת ארוחת שחיתות בת כמה ימים ובה מפגינים האורחים את בקיאותם בספרות, פילוסופיה וענייני הרוח, ובתוך כך גם מובאים מתכונים, כגון מתכון להכנת דיונונים ממולאים בשר

יעקב שביט
יעקב שביט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יעקב שביט
יעקב שביט

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ