סודות מתוקים 2 של קרין גורן: בסוף נשארים עם טעם רע

בלי להוציא הון על שוקולד בלגי 70%, עם אפייה בחמגשיות: קרין גורן מציעה מתכונים לעוגות ישראליות, ומכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר

אפרת מיכאלי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אפרת מיכאלי
עוגת סופלה שוקולד ומוס חלבה ללא תוספת סוכר של קרין גורן צילום: דניאל לילה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ