ספר המתכונים של "ביסים": פשטות מעוררת תיאבון

הילה קריב, בעלת בלוג האוכל "ביסים", צולחת היטב את מבחן המעבר מבלוג לספר וצובעת את חיי היומיום במנות עונתיות משמחות וטעימות

אפרת מיכאלי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אפרת מיכאלי
דף מתוך הספר צילום: הילה קריב
דג ברוטב קיץצילום: הילה קריב
מנת אורז ופולצילום: הילה קריב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ