מיקה אלמוג
מיקה אלמוג

גלעד שולה מצנצנת גדולה טבעות כתומות של פלפל חלפניו כבוש, שתהליך כבישתו, הוא מסביר, הופך אותו מחריף למתוק, ומניח אותן בתשומת לב על פרוסת לחם שיפון כבד מרוח בריקוטה תוצרת בית. הוא מגיש לי אותה ומחכה, וברור שהשיחה לא תתקדם עד שאטעם ואגיב. אז אני נוגסת, וכמו כל דבר שהוא מכין, זה מעולה. לפני כמה חודשים הגשים חלום ופתח מעדנייה קטנה. הוא מרובה־כישרונות, גלעד, ולפני שהתמסר לבישול היה תסריטאי מוכשר, וכך הכרנו. הבוקר קפצתי לבקר כי חשבתי שיוכל לעזור לי עם בעיה עלילתית שאני מנסה לפתור. הוא מקשיב ונאנח. הוא לא מתגעגע לחבלי הלידה של כתיבה. המתח והלחץ, כל הפרופורציות שמתעוותות. הוא לא ישכח את מחסום הכתיבה האימתני שנתקל בו כשהזמינו ממנו לראשונה פרק לסדרה קומית. מילה הוא לא הצליח לכתוב. הדדליין התקרב והוא הרגיש משותק, והחליט לעשות הפסקת בישול כדי להירגע. אבל חסרה לו גבינת פרמזן, ובהיותו פיינשמייקר מקצועי הוא רצה סוג ספציפי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ