איך תעשיית החטיפים העולמית גורמת לנו לרצות מתוק, מלוח ושמן יותר

קשה לכם להתאפק? לא יכולים להימנע מחטיפים? זה לא במקרה: כל המשאבים של תעשיית המזון העולמית מגויסים בדיוק לשם כך

נעמי דרום
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נעמי דרום

בשנת 2001 היה ג’פרי דאן נשיא קוקה קולה בצפון אמריקה ודרום אמריקה. דאן אהב את עבודתו והיה טוב בה: הוא היה בן 44 וניהל מכירות בהיקף של כעשרה מיליארד דולר בשנה. הארוסה שלו, לעומת זאת, התנגדה לג’אנק פוד וניסתה לשכנע אותו לתעל את כישרונותיו למטרה טובה יותר. באותה תקופה הגיע למשרדו ספר שכתבו שני רופאים על הנזקים העצומים שבצריכת סוכר. דאן קרא את הספר וחשב שהתיאוריה של הכותבים נשמעת הגיונית. אבל הוא עדיין רצה למכור עוד קולה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ