שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אם העם לא בא אל השף, השף יבוא אל העם

מאיר אדוני, האיש הכי אמוציונאלי בעולם האוכל הישראלי, יודע שהציבור חושב שהוא אליטיסט מתנשא. על החזון של מטבח עילי ישראלי הוא לא מוכן לוותר, אבל ריאליטי כמו "משחקי השף" נראה לו אמצעי לגיטימי לקרב את הקהל לדרכו. בדרך, כמקובל בז'אנר, זולגות הדמעות מעצמן

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית ורד

ואלה המספרים היבשים: מאיר אדוני, בן 41, נמצא במטבח המקצועי למעלה מ–20 שנה. הוא השף האחראי של שלוש מסעדות בתל אביב (כתית, המזללה ובלו סקאי). מסעדה רביעית בדרך. מסעדת כתית, מסעדת הדגל, קיימת 12 שנה והחליפה במשך השנים ארבע כתובות ומשכנים. בכפר רות הכילה המסעדה 36 מקומות ישיבה. בנצר סרני 90 מקומות. בגלגול התל־אביבי הראשון, שכנה המסעדה במשך שבע שנים ברחוב היכל התלמוד, והכילה 50 מקומות ישיבה. במקום משכנה הנוכחי, צמוד למסעדת המזללה המספקת לה גב כלכלי, מכילה המסעדה 25 מקומות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ