בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הזהב השחור האמיתי: מעריצי הכמהין מנסים להפיץ את סודות גידול הפטרייה

בשבוע שעבר התכנסו בקליפורניה עשרות מעריצים קיצוניים הנשבעים בשמה של פטרייה אחת: הכמהין. מלבד החיבה לטעם הבלתי־ניתן לחיקוי, מאמינים כל המגדלים, המפיצים, השפים 
והפודיז בעוד אמת – הכסף אולי לא צומח על העצים, אבל הוא משגשג מתחת לאדמה

12תגובות

בטעימה ראשונה אתה לא מבין על מה המהומה. המגע הראשון שבין הפטרייה ללשון אינו מותיר רושם מיוחד. אלא שאז, בתוך שניות, בלוטות הטעם מתכווצות וארומה יוצאת דופן תוקפת אותך מכל עבר. אתה לא לגמרי בטוח אם זה הטעם או הריח, אבל אתה מבין שמשהו קרה. שגם לך יש עכשיו רגע להיזכר בו ולספר אודותיו. הרגע בו נשבית בטעם העז שמשתולל בעוצמה בחלל הפה ולא מותיר ברירה אלא להתמסר לו לחלוטין. אפשר לנסות לתאר את הטעמים השורשיים המענגים, אולי לכנות זאת כשילוב המושלם בין מלוח למתוק, אולי להתעכב דווקא על הריח המסחרר...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו