שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רונית ורד
צילום: ינאי יחיאל
רונית ורד
צילום: ינאי יחיאל

"מסיבת קוקטייל היא מפגש טקסי המאפשר לזרים להתוודע ולפטפט, בלי כל התחייבות לזכור ולהיזכר. אין פלא אפוא שמסיבת הקוקטייל מקובלת בקרב דיפלומטים, שחיוך מלאכותי ולהג מנומס הם חלק מציודם הרשמי". (עם כוס משקה ביד, מסע מסביב לשולחן)

השקת ספרה החדש של עיתונאית האוכל דליה למדני נערכה לפני שבועות ספורים בחצר משק ביתו של אחיה, אילן למדני, בכפר חיים. בחמש אחר הצהריים של יום שבת נאספו עשרות המוזמנים סביב שולחנות ערוכים במפות לבנות שהוצבו על הדשא הירוק, מוכתם בפירות פיטנגו אדומים שהדיפו ניחוח רקבובי־מתקתק. בין דפי הספר, העוסק במקומו של האוכל בעיצוב התרבות האנושית, קמות לתחייה סעודות פאר שהוגשו בהן טווסים צלויים, אוכפי טלאים ממולאים כמהין ודגי אלתית מאודים בשמפניה; במשתה הצנוע שציין את הוצאתו לאור הסתפקו הקרואים בעוגות ביתיות, בקפה וביין שולחני פשוט.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ