בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך קרה שספר האוכל החשוב ביותר שראה אור בישראל הודפס במאה עותקים. ראיון עם דליה למדני

דליה למדני, המלכה האם של הכתיבה הקולינרית בישראל, הוציאה באחרונה, ממיטת חוליה, ספר מקיף ונדיר על מקומו של האוכל בעיצוב התרבות. אבל מי שכתבה בעיתונים ובמגזינים, שהיתה לחברתן של קלאודיה רודן ומימי שרתון, רחוקה מאור הזרקורים השמור לברנז'ת האוכל של עידן הריאליטי. לאחר ששום הוצאה לא הסכימה להדפיס את הספר, היא הדפיסה בעצמה 100 עותקים

37תגובות

"מסיבת קוקטייל היא מפגש טקסי המאפשר לזרים להתוודע ולפטפט, בלי כל התחייבות לזכור ולהיזכר. אין פלא אפוא שמסיבת הקוקטייל מקובלת בקרב דיפלומטים, שחיוך מלאכותי ולהג מנומס הם חלק מציודם הרשמי". (עם כוס משקה ביד, מסע מסביב לשולחן) השקת ספרה החדש של עיתונאית האוכל דליה למדני נערכה לפני שבועות ספורים בחצר משק ביתו של אחיה, אילן למדני, בכפר חיים. בחמש אחר הצהריים של יום שבת נאספו עשרות המוזמנים סביב שולחנות ערוכים במפות לבנות שהוצבו על הדשא הירוק, מוכתם בפירות פיטנגו אדומים שהדיפו ניחוח רקבובי־מתקתק....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו