בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חיה מולכו מביאה את הבשורה לאירופים: חומוס, ציונות ודבקות במטרה

חיה מולכו יכולה לסמן וי על המטרה: כיבוש ישראלי של 
אירופה. במסעדות שלה בווינה, ציריך וברלין, מולכו מגישה אוכל ים־תיכוני עם טוויסט, והחוף המלאכותי שלה, "תל אביב ביץ'", הוא התנחלות קטנה בלב אוסטריה. מי שתמיד חיה בצלו של בעלה הפנטומימאי, נחושה ללמד את כל העולם לזלול פלאפל מטונה. היא עצמה אוכלת סביח בסכין ומזלג

14תגובות

אחת ממנות הדגל של מסעדת נני, שנפתחה השנה בברלין, היא טרילוגיית חומוס. תמורת 16 יורו (כמעט 80 שקל) מקבלים הסועדים כלי הגשה תלת־קומתי, המזוהה בדרך כלל עם טקס תה מנחה הבריטי, ובו שלוש וריאציות של הממרח העממי: בקומה הראשונה חומוס צהבהב עם מנגו וקארי, באמצעית חומוס אדמומי עם סלק וחזרת, ובעליונה – חומוס "בסגנון קלאסי". לא חסרות חומוסיות בברלין, גם לא מטבחי פיוז'ן, ובכל זאת, נני הפכה לכוכבת העונה. ככל שחלף הזמן מאז נפתחה, הלך והתארך התור למעלית שמובילה לקומה העשירית במלון 25 Hours, שאותה היא חולקת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו