בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מייקל טוויטי, היסטוריון אוכל, יהודי שחור, מבשל סול פוד כשר ונלחם בסטיגמות

למייקל טוויטי, היסטוריון אוכל שמתמחה בבישול אמריקאי דרומי, אין בעיה עם הזהות המורכבת שלו כאפריקאי־אמריקאי, יהודי חובש כיפה והומו מחוץ לארון, אבל יש לו בעיה עם אנשים שחושבים שהוא לא לגיטימי. לקראת ביקורו בירושלים הוא מדבר בלהט על הגניבה התרבותית מהשחורים, על צדק קולינרי ועל סבתות יהודיות שמבשלות בסגנון דרומי. ספרו לו איך אתם מכינים את הקניידלך שלכם — והוא יגיד לכם מאיפה באתם

5תגובות
Jasper Colt

"בגלל שאני חובש כיפה, בכל מקום שאני הולך אליו נשים לבנות מציעות לי טרמפים. אני חושב לעצמי, 'היי, אשה לבנה, את יודעת שאני שחור, נכון?'" כך, בסרקסטיות שגרמה לרוב הנוכחים בחדר לפרוץ בצחוק מעורב במבוכה, שבה מייקל טוויטי את לבם של עשרות הסטודנטים שהגיעו בצהרי יום חמישי קר בנובמבר לתוכנית ללימודי יהדות בסיטי קולג' בהארלם, אחד מ-23 הקמפוסים של האוניברסיטה הציבורית של העיר ניו יורק, כדי להאזין להיסטוריון האוכל הדרומי מספר על חייו יוצאי הדופן. טוויטי, בן 37, גדל בוושינגטון הבירה. הוא אפריקאי־אמריקאי,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו