בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאוכל של אמא יש טעם של עבדות

״אוכל של אמא״ זו אידאה רומנטית שמתבססת על אחת מהעוולות הכי גדולות של האנושות. אימהות יכלו להגשים חלומות. ובמקום זה, נכלאו בתוך המטבח. ללא אפשרות חנינה

126תגובות

בבוקרו של יום שישי, כשהמדרכות עדיין רטובות מהגשמים הראשונים ויש ריח של רקבובית נעימה באוויר, החלטתי להכין מרק קובה חמוסטה. לא יודע למה. התחשק לי. פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש שהוא עיראקי. ולא סתם מרק קובה חמוסטה, אלא מרק קובה חמוסטה טבעוני. לא מטעמי מוסר או אידיאולוגיה, חלילה, אלא מתוך אגואיזם צרוף. אני מאמין שאם אוכל פחות בשר, אחיה לנצח. כך הבטיחו לי במדורי הלייפסטייל. מרגע שקיבלתי את ההחלטה הגורלית — ועבור בשלן חובב, מרק הוא לא דבר של מה בכך. מדובר בפרויקט גרנדיוזי — השעון החל את תקתוקו:...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו