בדלתיים פתוחות |

על הקשר שבין שופטים לבין נקניקים

בעקבות התוכנית "עובדה" על מינוי שופטים לעליון, הבנתי דבר אחד: שופטים הם כמו נקניקים, אני מאוד מחבב אותם אבל לא כדאי לדעת איך מכינים אותם

אביגדור פלדמן
אביגדור פלדמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אביגדור פלדמן
אביגדור פלדמן

אני חייב להתוודות — אני אוהב נקניק. פרושוטו מילנזי, פנצ'טה, מורטדלה האיטלקיים, פסטרמה, קוסטיצה ופטריצ'אן הרומניים (להשיג במעיין הבירה בחיפה), קבנוס וסלססון הפולניים, ז'מבון הצרפתי וחמון הספרדי, צובאי ההונגרי, צ'וריסו הארגנטיני, קורנביף וסנדוויץ' רובן האמריקאיים (למשך זמן קצר היה אפשר לקנות ברחוב יהודה הלוי), סוג'וק הטורקי, מרגז המרוקאי או התוניסאי ומצ'ומה הטריפוליטאית אצל צ'צ'ו בנתניה. והזנים הארץ־ישראליים: סלמי הנמכר בפרוסות ונעטף בנייר פרגמנט על המשקל, נקניק אווז ונקניק התה הזול שאמי היתה מניחה לי בסנדוויץ' לבית הספר ועוד עוד. ועדיין לא הזכרתי את סוגי הנקניקיות העגלגלות, המבריקות, ומהן אזכיר רק את הנקניקייה של רות ואיציק שהיתה מתבשלת באדים לוהטים בכלי מיוחד, ואף שהכלי נשבר לפני שנים והוחלף בסיר מתכת פשוט, טעמה לא השתנה כלל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ