בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך ביקור במסעדה אחת בנצרת העביר אותי חינוך בזק נגד סטריאוטיפים

נצרת חלק ג', או: חוץ מטבולה וקבב לנצרת יש עוד הרבה מה להציע

8תגובות
מסעדת אל רידא
ג'יני - אנצ'ו גוש

משעות הלילה המוקדמות ועד למאוחרות הופך אזור המעיין למרכז בילויים סואן. שפע של מסעדות וברים פתוחים שם עד אמצע הלילה. אבל אנחנו החלטנו ללכת למסעדת אל רידא. משמעות שמה של המסעדה הזאת, הנחשבת בין המסעדנים לאחת מחמש המסעדות הטובות בארץ, היא משהו כמו "סיפוק". אל רידא נמצאת באמצע הדרך בין כנסיית הבשורה הקתולית לאורתודוקסית, בבית עותמאני עתיק וכביר תקרות, וגן פורח של שיחים מבושמים מקיף אותה. לבעלים שלה קוראים דאהר זידאני והוא צאצא ישיר של דאהר אל עומר זידאני, שהיה מושל הגליל במאה ה–18. ירושלמים ותיקים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו