מכתבים למערכת

קראתי על שערוריית האבוקדו ושוב התרגזתי. מישהו מרוויח מתמימות הציבור

קובי טל, אריה פינק, מיכל ריזל ויהב זוהר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קובי טל, אריה פינק, מיכל ריזל ויהב זוהר

אבוקדו בשל? אין דבר כזה

קראתי את הכתבה של דני בר־און על שערוריית האבוקדו ("הירוק היום אפור מאוד", 16.11) ושוב התרגזתי. לפני חודש אשתי קנתה את המארז המדובר. כשראיתי את הכיתוב "בשל לאכילה" הבנתי שמישהו מרוויח מתמימות הציבור. שקלתי את הפירות, ולפי מחירם יצא לי בדיוק מה שיצא לבר־און, אבל בשוק אפשר היה לקנות אותם אז ב–14 שקל. עשיתי כמה טלפונים למשווק ובמקרה הגעתי למנהל. הסברתי לו שאני מגדל בגינתי אבוקדו. התלוננתי על יוקר הפרי ובעיקר על הכיתוב "אבוקדו בשל". הסברתי לו שאין דבר כזה. אבוקדו קוטפים כשהפרי קשה והוא מבשיל לאחר כמה ימים, תלוי בטמפרטורה. חוץ מזה, לא אורזים פרי כמו בונבוניירה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ