למה, למען השם, בנאדם לא יכול לשמור על מלפפון?

שני מיליון טונות של ירקות ופירות אובדים מדי שנה בישראל. לו רק היינו עושים חור אחד קטן בשקית של הפטרוזיליה

דני בר-און
דני בר-און
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און
דני בר-און

פעם עבדתי כטבח בבית קפה חיפאי. היתה לנו מנה אחת שנקראה "טארט בולונז", מין קיש אישי מבצק פריך ממולא בשר טחון. הטארטים האלה היו נאפים בסניף השני, ומגיעים אלינו קפואים בקופסאות פלסטיק גדולות. מדי כמה ימים היינו מוציאים מהפריזר ארבעה טארטים, מפשירים אותם בקופסה קטנה, ואז שמים בוויטרינה במקום הטארטים הישנים, שאותם זרקנו לפח. אף אחד — אף פעם — לא הזמין את המנה הזאת. יום אחד אמרתי לבוס שלי, טבח גדול־גוף עם עגילי יהלום נוצצים ונפש עדינה, "תגיד יקירי, אולי במקום כל התהליך הזה — להוציא מהפריזר, להפשיר, לשים בוויטרינה, לחכות ולזרוק לפח, נשים את הטארטים החדשים ישר בפח וזהו?"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ