למה נספרסו מתעקשת שהמכונה החדשה שלה מכינה אספרסו?

מכונת ה"וורטו" שעושה ג'ורג' קלוניזציה לקפה הענקי במאג מתעטפת בהילה איטלקית לא לה

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און

בקרוב ימלאו שנתיים לקשר המורכב ביני ובין מכונת האספרסו שלי. אלה לא היו שנתיים פשוטות. זו חיה איטלקית אצילית, ידנית ועדינה, שמצריכה רגישות של כנר וסבלנות של פיל. הכנת קפה בה היא רולטה אכזרית: לפעמים זה יוצא חלומי, ולפעמים מה שמביני עניין מכנים בבוז "מים שחורים". באחד מרגעי המשבר צילמתי את תהליך ההכנה, העליתי את הסרטון לקבוצת פייסבוק של משוגעים לדבר והתחננתי "הצילו". חובב קפה אוסטרלי, שהוא לא רק חד טעם אלא גם חד עין, העיר לי בדיסקרטיות, "אולי כדאי שתלבש משהו". צפיתי בסרטון בעיון ונחרדתי: תיכננתי ללכוד בעדשה רק את הידיים שלי, את הכוס והמכונה, אבל על גבי ראש החליטה מצופה־הכרום נשקפה בבואה זעירה ועירומה שלי כשהיא מכינה קפה גרוע. נאלצתי להוריד את הסרטון בבושת פנים.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ