דני בר-און
דני בר-און
דני בר-און
דני בר-און

יומו השני של "ויגן פסט — פסטיבל הטבעונות הגדול בעולם" רק נפתח, ומיד השתרך תור עצום מול דוכן הפלאפל הבלגי. כשהבחנתי בעבר באחד מסניפי הרשת הזאת, הייתי בטוח שזו מין בדיחה מוזרה ודיוושתי לדרכי. הפעם רק תור ו–30 שקל הפרידו בינינו. החלטתי לגלות מה קורה כששמים עיסת פלאפל במכשיר ופל חשמלי, משספים את מה שיוצא ושמים בפנים סלט וטחינה. נאמר זאת כך: נראה שזה המקסימום שניתן להגיע אליו בתחום מנות הפלאפל שאין בהן שמן. או פיתה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ