עם איזה פרדסן צריך לשכב כדי להשיג בישראל מנדרינה נורמלית?

למה דווקא בישראל קשה כל כך להשיג מנדרינה טעימה? תשאלו את רשתות השיווק, שדורשות פירות מנופחים ומבריקים מפלסטיק

דני בר-און
דני בר-און
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און
דני בר-און

לכל אחד ישנה המנדרינה המיתולוגית שלו. את שלי פגשתי בשוק לפני כעשר שנים. כמו כל סיפור אהבה טוב, גם זה התחיל בכמעט־פספוס: בעל הבסטה קלט את התלבטותי למראה הסחורה הלא־מרשימה, ואמר — "נכון, הן קטנות. קטנות אבל חכמות". קילפתי אחת ועפתי לחלל. היה לה טעם חמצמץ־מתוק עשיר ומשכר; יש מעט מאוד דברים בעולם הזה שהם טעימים כמו מנדרינה טובה. השקית נגמרה, כמו שכותבים במדורי הבישול, עוד לפני שהגעתי הביתה. אני זוכר טוב כל כך את טעמן מסיבה מצערת: קשה להשיג מנדרינות טובות בישראל.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ