מילא לאכול טופו, אבל למה לשלם עליו כמו על שרימפס?

מדוע צמחונים צריכים לשלם במסעדה מחיר זהה לזה שמשלמים אוכלי בשר, שהמנות שלהם יקרות בהרבה?

דני בר-און
דני בר-און
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און
דני בר-און

זה היה עוד אחד מהרגעים האלה ביחסים שבין אדם למקום. מקום של נודלס, כלומר. אם להיות ספציפי: סניף של ג'ירף. מבטי ריחף על פני התפריט, עד שנתקל ב"קארי כתום: שרימפס/ עוף/ טופו עם רוטב קרם קוקוס קטיפתי, קוביות דלעת, בזיליקום ושקדים קלויים, פריכים ומתובלים. מוגש עם אורז מאודה". המחיר לכל היופי הזה הועמד על 65 שקל, סביר לגמרי בהתחשב בנסיבות ובמאפייני השוק. השאלה היחידה שהטרידה אותי היתה: למה הטופו עולה כמו שרימפס?

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ