השום הסיני בוהק וחתיך, אז למה הוא מעורר בנו כזו רתיעה?

השום הסיני כבש את העולם וגם את המרכולים בישראל. מתברר שהסטיגמות המבהילות שנקשרו בו אינן מוצדקות בהכרח

דני בר-און
דני בר-און
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און
דני בר-און

אם יש סיפור שעיצב את דעתי לגבי תוצרת סין, הרי שזה הסיפור האגדי על הביצים המזויפות. הטענה המסעירה והביזארית היא שסינים נכלוליים במיוחד הצליחו לייצר בזול ביצים סינתטיות, תוך שימוש פלילי בטכניקות של בישול מולקולרי: מים עורבבו עם חומר מקריש ליצירת החלבון, תערובת דומה הופצצה בצבע מאכל וסידן כלוריד ליצירת חלמון עם קרום, והכל צופה בקליפה מסידן קרבונט. יועץ מיתוג מוכשר היה מכנה את התוצאה "ביצה טבעונית".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ