ההמבורגר הטבעוני החדש הוא חלום שהתגשם. אז למה המחיר הוא סיוט בלחמנייה?

מבטיחים לנו שתחליפי הבשר יהיו בעתיד זולים ונגישים. האם בינתיים יש סיבה לכך שהם עולים בישראל יותר מבכל מקום אחר?

דני בר-און
דני בר-און
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און
דני בר-און

ההמבורגר של ביונד מיט ממכר כמו הרואין. דווקא הניסיונות הראשונים במסעדות לא הפילו אותי מהכיסא; האנקול החד של ההתמכרות ננעץ בבשרי רק אחרי שקניתי חבילת קציצות קפואות, הפשרתי וצליתי על גריל פחמים. זה היה אחרי שנים רבות שבהן התרחקתי ממנגלים, הפצע הפתוח והמדמם של הצמחונים. את האמת צריך לומר: שניצל תירס על הגריל זה עלבון, ושיפודי הקישואים האלה לא ממריאים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ