ההמבורגר הטבעוני החדש הוא חלום שהתגשם. אז למה המחיר הוא סיוט בלחמנייה?

מבטיחים לנו שתחליפי הבשר יהיו בעתיד זולים ונגישים. האם בינתיים יש סיבה לכך שהם עולים בישראל יותר מבכל מקום אחר?

דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

ההמבורגר של ביונד מיט ממכר כמו הרואין. דווקא הניסיונות הראשונים במסעדות לא הפילו אותי מהכיסא; האנקול החד של ההתמכרות ננעץ בבשרי רק אחרי שקניתי חבילת קציצות קפואות, הפשרתי וצליתי על גריל פחמים. זה היה אחרי שנים רבות שבהן התרחקתי ממנגלים, הפצע הפתוח והמדמם של הצמחונים. את האמת צריך לומר: שניצל תירס על הגריל זה עלבון, ושיפודי הקישואים האלה לא ממריאים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ