הפרויקט להצלת זני החיטה של ארץ ישראל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שדה חיטה
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ

זה סיפור שמתחיל בכיכר לחם. "כיכר לחם בינונית באיכותה", אומר בצער הקולנוען ביזי גולדברג, ולמרות שעברו שנתיים וחצי מאז היום שבו אפה את אותה כיכר חורצת גורלות, נדמה שטעם ההחמצה עדיין עומד בפיו. "אני אופה לחם שאור ביתי ממחמצת כבר כמה שנים, ובכל פעם שאני מרגיש שיש לי את זה, ושאני שולט בבצק, הוא מלמד אותי שאני טועה. גם כשאתה חושב שאתה יודע מה אתה עושה יש כיכרות שפשוט מרסקות לך את האגו".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ