שומרי הכשרות מגלים לאחרונה את מסעדות הגורמה - סוף שבוע - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שומרי הכשרות מגלים לאחרונה את מסעדות הגורמה

לכתבה
אפיק גבאי

האם הציבור הדתי והחרדי החל להתעניין יותר באיכות האוכל במסעדות, האם השפים גילו את הפוטנציאל העסקי של המסעדות הכשרות, ומהם הקשיים שעומדים בפני מי שמבקש להכין אוכל גורמה וגם לשמור על כשרות?

14תגובות

מדור ביקורת המסעדות בעיתון התרבות הדתי "מוצש" יצא בחודש שעבר מגדרו כשביקש לספר לקוראיו על מסעדת הגורמה הכשרה החדשה של אייל שני, "מלכה". שטח המדור, שכולל בדרך כלל עמוד אחד, הוכפל. המדור, שפעמים רבות מעביר ביקורת נוקבת על המנות, פיאר הפעם את המסעדה ואת המנות שהוגשו. הכותבים, חן ואלון קורן (המוכרים כזוג שזכה במקום השני בתוכנית "בייק אוף ישראל" בעונה הראשונה), הפליגו בתיאורי השבח על המסעדה: "המסעדה החדשה של אייל שני היא כל מה שחלמנו עליו, מהתפריט הפיוטי דרך הטיפול בחומרי הגלם ועד המנות שמספקות חוויה על־חושית". בהמשך, הרחיבו השניים את התרשמותם מכל מנה ומנה, ולאחר שסיפרו לקוראיהם שכדי לטעום ממעשה...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים חומר קריאה משובח לסוף השבוע? הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות