שומרי הכשרות מגלים לאחרונה את מסעדות הגורמה

האם הציבור הדתי והחרדי החל להתעניין יותר באיכות האוכל במסעדות, האם השפים גילו את הפוטנציאל העסקי של המסעדות הכשרות, ומהם הקשיים שעומדים בפני מי שמבקש להכין אוכל גורמה וגם לשמור על כשרות?

חנני בלייך
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מנה במסעדת קלואליס 2018
צילום: אפיק גבאי

מדור ביקורת המסעדות בעיתון התרבות הדתי "מוצש" יצא בחודש שעבר מגדרו כשביקש לספר לקוראיו על מסעדת הגורמה הכשרה החדשה של אייל שני, "מלכה". שטח המדור, שכולל בדרך כלל עמוד אחד, הוכפל. המדור, שפעמים רבות מעביר ביקורת נוקבת על המנות, פיאר הפעם את המסעדה ואת המנות שהוגשו. הכותבים, חן ואלון קורן (המוכרים כזוג שזכה במקום השני בתוכנית "בייק אוף ישראל" בעונה הראשונה), הפליגו בתיאורי השבח על המסעדה: "המסעדה החדשה של אייל שני היא כל מה שחלמנו עליו, מהתפריט הפיוטי דרך הטיפול בחומרי הגלם ועד המנות שמספקות חוויה על־חושית".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ