מנה חמה

אנטו מלאסניימי התחיל כמסעדן בפינלנד, הפך למעצב קולינרי, ויבוא בשבוע הבא לישראל לבנות מטבח סולארי בים המלח. כי מזון, הוא טוען, זה הרבה יותר ממשהו שאוכלים

יובל סער
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יובל סער
אנטו מלאסניימי. עיצוב מסעדות זה משהו הוליסטיצילום: מלניקוב אילייה
"Rhubarb" (ריבס), עבודה של מלאסניימי. הוא מגדיר את עצמו כמאסטר קולינרי לאירוח צילום: צילום: Adam Laycock
פטריות בר, ביצה עלומה ועשבי תיבולצילום: Adam Laycock
"חוגלה". אמנות שניתנת לאכילהצילום: Adam Laycock
"ארנבת ארקטית". זה יכול להיות מושך או מרתיעצילום: פטריות בר, ביצה עלומה ועשבי תיבול
מרטי גישה (מימין) ומלאסניימי במטבח הסולארי במילאנו צילום: צילום: Imagekontainer / Knoelke

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ