המזון של הטבע

האזרח הישראלי נמצא בפסגה העולמית של יצרני הזבל, אחרי האמריקאי. במשך עשורים הטיפו מגיני איכות הסביבה להפחתת כמות הזבל ולמיחזורו. בשנים האחרונות מתרבים הקולות הטוענים שזאת הונאה עצמית, והמטרה צריכה להיות חיים בלי זבל בכלל

גיתית גינת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיתית גינת
בור קליטת הזבל בחירייה. עיניים מקצועיות יכולות לזהות כאן הבדלים מעמדיים צילום: קובי קלמנוביץ'
מראות בפארק המיחזור חירייה. כמות הפסולת בישראל עולה בשלושה עד חמישה אחוזים בשנה צילום: קובי קלמנוביץ
מעגל טכני מול מעגל ביולוגי. לחצו להגדלה
האשפה שלנו לעולם תסגיר את מי שאנחנו באמת
מראות בפארק המיחזור חירייה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ