בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עתידות

האם גידול בעלי חיים אדישים לכאב יהיה בשורה מוסרית לאוכלי הבשר?

55תגובות
פרסומת לבשר חזיר בניו יורק, 1880
Transcendental Graphics / Getty

בשנה החולפת צרכה האנושות למעלה מ–320 מיליון טונות של בשר, זינוק של כמעט פי חמישה בצריכת הבשר בהשוואה לשנות ה–60. הזינוק הזה חד הרבה יותר מהזינוק באוכלוסיית העולם, שגדלה מאז פי שניים, ולא נראה שהמגמה תאט בעתיד הקרוב. בצד הנזק הסביבתי שנגרם מתעשיית הבשר, מהאצת בעיות האקלים ועד בזבוז משאבים חיוניים כמו מים, מתחדדת בשנים האחרונות גם המודעות לסבלם של בעלי החיים בתהליך שהם עוברים עד שהם מגיעים לצלחת. אבל מה אם היינו יכולים להעלים את כאבם? האפשרויות שמסתמנות כיום אינן בגדר מדע בדיוני. כיוון שלא יהיה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו