בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יואכים מסינג מהנדס מזון לעתיד טוב יותר

טכניקת הריצוף האקראי שהמציא היא כבר טכניקה בסיסית שמאפשרת לרצף גנומים שלמים, אך הפרופסור הגרמני־אמריקאי מעולם לא רשם עליה פטנט, "כי חשוב לפתח טכנולוגיות ללא מגבלות". כיום הוא מנסה להציל את העולם מרעב

2תגובות

את ההודעה על קבלת פרס וולף לשנת 2013 קיבל פרופ’ יואכים מסינג בראש השנה האזרחית, בעודו נופש בביתו בניו ג’רזי. “אשתי הרימה את הטלפון ושר החינוך של ישראל היה בצד השני”, הוא מספר, “היא אמרה לי, ‘מישהו מישראל בטלפון’, אבל לא במה מדובר. הייתי מופתע - ידעתי שאני מועמד, אבל אתה אף פעם לא חושב שזה באמת יקרה. שאלתי את אשתי, את חושבת שזה אמיתי? לא האמנתי עד שמהמשרד שלי התקשרו למשרדי הפרס והם אמרו שבאמת זכיתי”. תרומתו הידועה ביותר של מסינג למדע היא פיתוח של שיטת ריצוף דנ”א ‏(קריאת רצף גנטי‏) בשם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו