שיטת השקשוקה של "רויאל שף"

"רויאל שף" היא עוד ריאליטי שמתבססת על גיבורים עילגים. נחשו מה - זה לא מספיק

מיה אבידן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מיה אבידן

ג'חנון, שקשוקה וקובה נכנסים למסעדה. נשמע כמו התחלה של בדיחה? לצערם של יוצרי "רויאל שף", ריאליטי האוכל המשודר ביס, התשובה היא לא. המטרה המוצהרת של התוכנית היא לשדך בין כמה מבכירי הבשלנים העממיים בישראל לבין שף ידוע מאוד בבריטניה. המטרה האמיתית היא לייצר סיטואציות קומיות, שינבעו מהדיסאוריינטציה של העממיקו מישראל בעולם המתוחכם שאליו הוא נקלע.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ