האם צמח הסטיביה יהיה הממתיק של העתיד

יותר מ–60 שנה אחרי אישור הציקלמט, בעידן שבו אנו מפחדים מסוכר וגם מממתיקים מלאכותיים יותר מאי פעם, לא ברור למה כל כך קשה לייצר ממתיק טבעי נטול קלוריות. במעבדות המזון של חברות המשקאות מתנהל מירוץ עתיר ידע ומשאבים שמטרתו לפצח את צמח הסטיביה ולהפוך אותו לממתיק של העתיד

דניאל אנגבר
ניו יורק טיימס מגזין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דניאל אנגבר
ניו יורק טיימס מגזין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ