שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
עמית נויפלד
עמית נויפלד

אחת ממטרותיה המוצהרות של תנועת מזון אטי (סלואו פוד), שיצאה לדרך ב–1986 באיטליה, היא להביא לצמצום תופעת בזבוז המזון שכה מאפיינת את תעשיית האוכל המהיר. בין השאר היא מבקשת לעשות זאת על ידי חינוך לשימוש בכל חלקי הירק, הפרי והחיה שמהם אנו ניזונים. אפשר למצוא באתרי התנועה ברחבי העולם המלצות כמו: אוכלים תפוז? הכינו ריבה מהקליפות שלו; אוכלים דג? השתמשו בעצמותיו לייצור ציר. למרבה הצער, רוב האנשים שגומרים לאכול תפוז, מעדיפים להסתפק בשטיפת ידיים, ואלה שאכלו דגים מעדיפים נמנום על סידור עצמות במקפיא.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ