בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דיסקו אוכל מגיע לתל אביב

עד חמישית מהמזון המיוצר בעולם מושלכת לפחי הזבל. "קהילת הדיסקו העולמית" מנסה לשים לעניין סוף, גם בישראל

7תגובות

אחת ממטרותיה המוצהרות של תנועת מזון אטי (סלואו פוד), שיצאה לדרך ב–1986 באיטליה, היא להביא לצמצום תופעת בזבוז המזון שכה מאפיינת את תעשיית האוכל המהיר. בין השאר היא מבקשת לעשות זאת על ידי חינוך לשימוש בכל חלקי הירק, הפרי והחיה שמהם אנו ניזונים. אפשר למצוא באתרי התנועה ברחבי העולם המלצות כמו: אוכלים תפוז? הכינו ריבה מהקליפות שלו; אוכלים דג? השתמשו בעצמותיו לייצור ציר. למרבה הצער, רוב האנשים שגומרים לאכול תפוז, מעדיפים להסתפק בשטיפת ידיים, ואלה שאכלו דגים מעדיפים נמנום על סידור עצמות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו