בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שפים, הניחו לאינסטגרם וחיזרו למטבח

ההשמצות ההדדיות של השפים ברשתות החברתיות מעלות את השאלה: מתי אתם מספיקים לבשל?

תגובות

הכל התחיל בחציל. תמונה של חציל, שפירסם מושיק רוט, עד השבוע השף של מסעדת טוטו המפורסמת, והידוע בקדימוני הטלוויזיה כ"השף הישראלי בעל כוכבי המישלן". רוט פירסם לפני כמה שבועות תמונה של מנת חציל בחשבון האינסטגרם שלו והכתיר אותו כ"עמוד התווך של המנות הצמחוניות בטוטו". המיצג הזה הכעיס את יונתן רושפלד, שבחר להטיח ברוט: "אתה חי בסרט". התגובה הפכה במהרה לשרשור בלתי נגמר שבו היה רושפלד למושא המתקפה בעצמו והמשיך להשיב אש. זה נגמר בהתנצלות, והשבוע הודיע רוט (באותו חשבון אינסטגרם) על פרישתו מטוטו לאחר חמישה...

הצטרפתי ל״טוטו״ כדי לעזור לחבר מאוד יקר ולמסעדה שנקלעה לקשיים. חשבתי שאוכל לתרום מניסיוני ולעשות את מה שאני יודע לעשות, אוכל. יכול להיות בדיעבד שהייתי נאיבי, כי מצאתי את עצמי במרכזה של מערבולת תככים מתוקשרת. כאדם וכשף אני מחפש שקט ויצירה קולינארית, ולכן החלטתי היום לפרוש מ״טוטו״ ולהתרכז במסעדה שלי בהולנד, שם אני מממש את היצירה שלי. אני לא שולל פתיחת מסעדה בארץ משלי בעתיד, למעשה אני בוחן בימים אלה מספר הצעות. אבל עד שזה יקרה פשוט תצטרכו לטוס לאמסטרדם כדי לטעום את האוכל שלי (-: אני מאחל לצוות המקסים ב״טוטו״, ליובל ולמסעדה הצלחה בהמשך הדרך. מושיק

A photo posted by moshik roth (@moshikroth1) on

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו