בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פולחן האוכל: הפודיז השתלטו על התרבות הישראלית

עד לא מזמן, עיסוק בבישול עילי נחשב במחוזותינו לסימן של סנוביות וניוון. אבל האליטה התרבותית החדשה מורכבת משפים כוכבים וחובבי קולינריה הקונים את מעמדם באמצעות אכילה

70תגובות
השף אייל שני
תומר אפלבאום

זוהי שעת ערב מאוחרת ועל מסך הטלוויזיה נראה הבדרן נאור ציון. הוא יושב במסעדת יוקרה בניו יורק, לבוש בחליפה. על השולחן שלפניו מונחתות המנות בזו אחר זו והוא מכתיב לצופים את שמותיהן: "המנה הבאה היתה פסטה בולונז שחורה עם נתחי בולונז גדולים במיוחד... מיד אחריו קיבלתי דג הליבוט עם פירורי קרמל מלמעלה, כשהצלם שלי מקבל לובסטר קטנטן. הדג שקיבלתי היה כל כך טרי, שהוא ממש הרגיש לי כמו סוג של קינוח ולא דג... המנה הבאה: סקאלופ חלומי עם אספרגוס לבן שמוגש על רוטב בגוונים של אפור". רביכה קציפתית שותתת משולי הפה של...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו