בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק בראש השנה: זני הרימון שגדלים בישראל, אבל רובנו לא מכירים

אם זה תלוי בחובבי הרימונים המומחים של מכון וולקני, גם בראש השנה האזרחית נאכל מהפרי המוזר והיפה הזה. וכן, יש להם מכונה לפירוק רימונים

15תגובות
חקלאי הודי מחזיק רימון במומבאי
דיראז' סינג / בלומברג

בלועזית פירוש שמו של הרימון (Pomegranate) הוא "תפוח מגורען". אפשר למצוא אזכורים להשתלבותו של הרימון בתרבות האנושית כמעט בכל תקופה בהיסטוריה וכמעט בכל מקום בעולם — בין אם כפרי מאכל ובין אם כרכיב ליצירת תרופות. אבל חרף עתיקותו ותפוצתו הנרחבת, כמעט בכל מקום וכמעט בכל תקופה הוא נחשב לפרי משני, שלא מתקרב לפופולריות של פירות אחרים כמו תפוחים, בננות או אפרסקים. הסיבה העיקרית לכך היא שהאכילה שלו פחות מיידית ונגישה. וזה בדיוק מה שמאכזב את ד"ר דורון הולנד, מנהל מחלקת מחקר המטעים של מכון וולקני בנוה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו