בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המילה

״ככה״: מילה נפלאה ומיותרת

יש מילה אחת ששווה אלף מילים. החיסרון: היא חסרת כל משמעות

17תגובות

"אז אתם לוקחים ככה 100 גרם חמאה, ומורחים ככה דק־דק, אבל ממש מילימטר, לא יותר... את פרוסות הלחם אתם מניחים ככה באובן, נותנים להן לנוח ככה יפה־יפה, כשבינתיים את העגבניות שרי כדאי לחתוך לחצאים ולשים אותן ככה בעדינות על פרוסות הלחם". ואתה, ששומע את הקולות ורואה את המראות, רק רוצה לשאול: ואם אקח 100 גרם חמאה ופשוט אמרח דק? ואת פרוסות הלחם אניח באובן? ואת העגבניות שרי אחתוך לחצאים? כלומר אם אמלא בדיוק את ההוראות, רק בלי ה"ככה" – האם הטוסטים האלה (סליחה, "צנימי החמאה בארומת עגבניות שדה") גם ייצאו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו