המילה |

מה הסיבה האמיתית ששף קורא לממרח זיתים "טפנד"?

שירת התפריטים נועדה להשכיח מאיתנו את הבסיסיות של מלאכת הבישול והאכילה

אלון עידן
אלון עידן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלון עידן
אלון עידן

חבל שזוטי דברים כמו בחירות, מונופולי גז או פרשות שחיתות מונעים מהציבור להיחשף לדברים החשובים באמת שקורים במציאות עצמה. למשל, למה שאמור לקרות ביום שלישי הקרוב במסעדת "שגב" בהרצליה, ככל הנראה בסביבות השעה 13:00.

אם כן, על פי התכנון — בלי נדר, כמובן — יושק "קונספט עיצובי חדשני" למסעדה. ולמרות הסקרנות הטבעית שמזדקרת לה לפתע, מדובר בחלק הפחות דרמטי של האירוע. מה שחשוב יותר הוא שיושק גם תפריט חדש, שאמור להיות — על פי ההודעה שהתקבלה ממשרד יחסי הציבור — "מהלך ראשון בבניית שפה קולינרית אמנותית מקורית של השף המוערך".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ