בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המילה

מה הסיבה האמיתית ששף קורא לממרח זיתים "טפנד"?

שירת התפריטים נועדה להשכיח מאיתנו את הבסיסיות של מלאכת הבישול והאכילה

42תגובות

חבל שזוטי דברים כמו בחירות, מונופולי גז או פרשות שחיתות מונעים מהציבור להיחשף לדברים החשובים באמת שקורים במציאות עצמה. למשל, למה שאמור לקרות ביום שלישי הקרוב במסעדת "שגב" בהרצליה, ככל הנראה בסביבות השעה 13:00. אם כן, על פי התכנון — בלי נדר, כמובן — יושק "קונספט עיצובי חדשני" למסעדה. ולמרות הסקרנות הטבעית שמזדקרת לה לפתע, מדובר בחלק הפחות דרמטי של האירוע. מה שחשוב יותר הוא שיושק גם תפריט חדש, שאמור להיות — על פי ההודעה שהתקבלה ממשרד יחסי הציבור — "מהלך ראשון בבניית שפה קולינרית אמנותית מקורית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו