האם עוף טוב תומכת בטבעונות?

כמה אחוזים מהשניצל של עוף טוב באמת עשויים מעוף? 
פחות מ–50%. למעשה, הרבה פחות מ–50%. לא פלא שבכירי החברה עצמם לא כל כך רוצים לאכול אותו

ניר גונטז'
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים54
ניר גונטז'

תדהמה בשוק הבשר המעובד בישראל: "עוף טוב" נכנסת לשוק המוצרים הטבעוניים!

טוב, נו, לא באמת. עוף טוב, כפי שהחלק הראשון של שמה מלמד, ידועה כמי שמוכרת מוצרים מן החי. אבל אילו באמת היתה החברה נכנסת לשוק הטבעוני, אולי היה בכך משהו כדי להסביר כיצד היא מרשה לעצמה למכור מוצר שמכיל פחות מ–70% בשר עוף כ"שניצלוני עוף".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ