בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם עוף טוב תומכת בטבעונות?

כמה אחוזים מהשניצל של עוף טוב באמת עשויים מעוף? 
פחות מ–50%. למעשה, הרבה פחות מ–50%. לא פלא שבכירי החברה עצמם לא כל כך רוצים לאכול אותו

54תגובות

תדהמה בשוק הבשר המעובד בישראל: "עוף טוב" נכנסת לשוק המוצרים הטבעוניים! טוב, נו, לא באמת. עוף טוב, כפי שהחלק הראשון של שמה מלמד, ידועה כמי שמוכרת מוצרים מן החי. אבל אילו באמת היתה החברה נכנסת לשוק הטבעוני, אולי היה בכך משהו כדי להסביר כיצד היא מרשה לעצמה למכור מוצר שמכיל פחות מ–70% בשר עוף כ"שניצלוני עוף". פחות מ–70% אמרנו? האמת היא שבמוצר העיסתי הזה (שבעוף טוב מוסיפים לו חומרים מייצבים כדי שיהיה עיסתי פחות) יש פחות מ–50% בשר. וגם פחות מ–40%. ניחשתם? האמת המרה היא (ויש שיגידו, האמת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו