תו התקן שיאפשר לצרכנים ליהנות מבשר ללא התעללות בחיות

בין הצמחונים האדוקים לקרניבורים האדישים, מבקשים וטרינר ויועץ אסטרטגי להביא לתו תקן שיאפשר לצרוך בשר של חיות שחיו בתנאים סבירים

נטע אחיטוב
נטע אחיטוב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נטע אחיטוב
נטע אחיטוב

"עוד לא איכשר דרא", אומר עופר נחשון ומסביר: "הדור עדיין אינו בשל להפוך כולו לצמחוני. למרות שאחוז הצמחונים עולה, נוסקת גם כמות צריכת הבשר כפועל יוצא של הגידול הטבעי באוכלוסייה. לכן הנחת היסוד שלנו היא שבשנים הקרובות אנשים ימשיכו לאכול בשר. ובעוד שהארגונים למען בעלי חיים לא מוכנים לשתף פעולה עם גופים שקוטלים חיות, יש עדיין הרבה מאוד חיות שמיועדות לקטילה ואין מי שדואג להן. הן נופלות בטווח, בין הכיסאות, והן סובלות. בוואקום הזה נכנס תו התקן 'הומני'".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ