בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אניני טעם

האופנה של אנשי רקוטו קאסיי מעוררת תיאבון

תגובות

דודי אפריאט

תיאור המנה: מנהל חטיבת המזון, שש שנים בחברה. עובד עם השוק הקמעוני ועם מסעדות אסיאתיות. אחראי על מוצרים מיובאים מיפן, בעיקר חומרי גלם כמו אצות, אורז, בירה ספאורו, רוטב קיקומן ומיסו.

חומרי גלם: בגדים מהמזרח, חליפה מחויטת של מעצב יפני, אפודה אהובה שנקנתה בקניון מעצבים בהונג קונג, עניבות איכותיות, משקפיים עם חצי מסגרת. בדים איכותיים ובעלי מרקם מעט מבריק, בדומה לבדים היפניים.

אופן ההכנה: ביום-יום בעיקר אפודות מעל חולצות מכופתרות; בפגישות עם לקוחות יפנים יש ללבוש חליפות ועניבות.

רוטב: מוגש ללא רוטב. יש להקפיד שלא לשים חומרי עיצוב בשיער ("אני מושבניק במקור, אין אצלנו דברים כאלה").

עידן ליבס

תיאור המנה: כלכלן ומנהל פיתוח עסקי במחלקת המזון.

חומרי גלם: חולצות פולו, ג'ינס "בלי קשקושים", חולצות מכופתרות, מכנסיים מחויטים.

אופן ההכנה: יש להיעזר בסטייליסטית הצמודה, הרעיה לינור. לליבס לא חשוב לקנות את הבגד הכי יקר והוא מאמין בשילוב של יוקרה ופשטות.

הרוטב: גם כאן יש להקפיד שלא להשתמש בחומרי עיצוב בשיער, מאחר ש"השיער מבריק באופן טבעי".

לילך מורד

תיאור המנה: מתאמת שיווק - מנה קיצית ושמחה.

חומרי גלם: חצאית או מכנסיים מחויטים, סריגים, חולצות מכופתרות.

אופן ההכנה: אפשר להשתמש במלתחה שברשות לילך מימיה בניו ג'רזי, הכוללת בגדים של אן טיילור ואירופסטל, או לשלב עם פריטים חדשים שנקנו ברנואר או בקסטרו. אפשר לשדרג עם מעיל דמוי פרווה לבנה שנקנה ב-200 דולר בארה"ב. יש לשים לב כי "200 דולר למעיל בארה"ב נחשב להרבה כסף. שם אפשר להרכיב מלתחה, וכאן צריך משכורת שלמה בשביל ז'קט איכותי".

וריאציה נוספת: ביום פרוע במיוחד אפשר ללכת עם ג'ינס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו