בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בכפר הגלובלי

תגובות

מסעדת אמצע הדרך

>> יש כמה דרכים מקובלות לקנות אוכל. אפשר לרכוש מרכיבים ולבשל, אפשר לאכול אוכל או לקנות מזון תעשייתי ולהפשיר, להוסיף מים רותחים או סתם לחמם.

החנות Kochhaus (בית הבישול) הברלינאית היא אמצע הדרך בין מסעדה לבין בישול ביתי. הלקוח בוחר את המנה או המנות שירצה לאכול, וקונה על פי המתכונים שפזורים בחנות רק את המרכיבים הדרושים לו. היקף הקנייה משתנה לפי כמות הסועדים. יש מבחר מתחלף של 20 מתכונים: מנות ראשונות, סלטים, מנות עיקריות וקינוחים, שמחירם לא עולה על 10 יורו למנה. בכל מתכון יש לא יותר מ-12 שלבים, זמן הכנה שלא עולה על שעה, ורכיבי המנות אורגניים או מקומיים.

לפרטים: kochhaus.de

ארנק עם סיפור

>> בעוגיות המזל שמעצבת דיאן אנג אין בצק אבל יש עתיד. הארנקים דמויי הממתק הסיני עשויים מתוך מחשבה על עתיד הצרכנות.

הארנקים עשויים משאריות עור או עורות פגומים שנקנו מיצרנים בניו יורק. לכל אחד מהארנקים מספר סידורי שמאפשר לרוכש להתחקות אחרי גורלם. 99-001, למשל, הוא עודפי חנות עיצוב רהיטים יוקרתית. 300-175 עשוי מהחלק הנקי בשאריות מלוכלכות בדיו מרובע הבדים, ו-425-376 עשוי גם הוא משאריות מרובע הבדים. הבעיה היתה צביעה לא טובה של העור, אך בשל גודלם של הארנקים זה לא מפריע. מחיר כל ארנק הוא 45 דולר, וכרגע כל המלאי אזל. אפשר לבצע הזמנות למשלוח שיהיה מוכן לקראת סוף פברואר.

לפרטים: dianaeng.com



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו