בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית בשבוע | שתי מנות עד האקזיט

בהדסון מגישים אוכל טעים אך לא מרגש - לארוחת צהריים במעוז ההיי-טק רמת החייל זה מספיק לגמרי

תגובות

בשעת צהריים המה רחוב הברזל ברמת החייל במהנדסים ובמהנדסות בדרך אל האוכל ובחזרה ממנו, כמו עדת כבשים בדרך למעיין. התיישבנו בהדסון, בתקווה לספוג קצת מרוח המקום, ואולי אף לשמוע איזה טיפ שיוביל אותנו היישר לאקזיט.

התקוות למידע פנים טכנולוגי נכזבו עד מהרה - שתי הנשים מאחורינו דיברו על אייל אחד שלא נשמע כאילו הוא הולך להמציא את האייפון, ואת שיחת הגברים על הבר לא הצלחנו לשמוע מחמת מוסיקת הלאונג' הקופצנית שהתנגנה ברקע.

אבל הישיבה מול החלונות הגדולים היתה בהחלט נעימה - החלל של הדסון משלב רצינות עץ כהה עם הרבה אור טבעי, תקרה גבוהה ומנורות עגולות, וממקום מושבנו צפינו על הבריכה המלאכותית הקטנה שנחצבה באבני הריצוף שבחוץ - כדי לתת למהנדסים תחושה שגם עם 14 שעות עבודה ביום, הם עדיין קרובים לטבע.

העסקית של הדסון מציעה את מרק היום או סלט קטן עם לימונדת הבית ומנה עיקרית, במחיר המנה העיקרית - ועם המחירים של הדסון זה אומר 60-100 שקל לערך. לא משהו שישבור את המגזר עם המשכורות הכי גבוהות במשק. הזמנו מרק אפונה, סלט, המבורגר 250 גרם (62 שקל) וספריבס (98 שקל) שבושלו עשר שעות ומוגשות עם רוטב ברביקיו ובוטנים - תיאור שהצליח לעורר את סקרנותנו.

הלימונדה שהגיעה עם הארוחה תובלה בג'ינג'ר ובווניל והיתה וריאציה מפתיעה ומרעננת על נושא שחוק. מרק האפונה, שהוגש בקערה לבנה עמוקה ונאה, היה מתקתק-חריף ומוצלח, ורוטב הסלט - שכלל חסה, עלים ועגבניות שרי - שילב תבלין מיסו ורוטב תאנים, והיה מוצלח מאוד. חבל רק שהסלט הוגש בקערת מרק לבנה שלא כל כך התאימה למנה, וכשניסינו לאכול העלים התפזרו על שולחן העץ לכל עבר. הכי לא היי-טק.

המלצר החביב הזהיר אותנו אמנם שמדובר בשעת עומס ושהמנות העיקריות עלולות להתעכב, אך הן נחתו על שולחננו מיד כשסיימנו עם הראשונות. ההמבורגר היה עסיסי וטעים, אם כי לא ראוי לציון, והצ'יפס שהוגש בתצורת תפוצ'יפס לצדו היה טוויסט חביב. הספריבס היו פחות מרעישים מתיאורם בתפריט: בשר לא מרגש ברוטב טעים, שנאכל עד תומו בלוויית ערימה של אורז מטוגן.

לקינוח הזמנו עוגת גבינה ניו יורק עם תותים (38 שקל): שילוב נצחי שתמיד עובד, וגם הפעם עבד, אף על פי שלא ריגש. זאת היתה מנה קלאסית עשויה במיומנות, באותה מקצוענות מעודכנת אך לא מפעימה שאיפיינה את כל הארוחה: ממש כמו ראש צוות מוכשר ויעיל שתמיד יעשה את העבודה, יטפס במעלה הסולם הארגוני - אך לעולם לא יהיה סטיב ג'ובס.

חשבון, בבקשה

ההצעה: סלט או מרק, עיקרית ולימונדה - במחיר העיקרית. טוב לביזנס: רוב השיחות טובעות תחת המוסיקה. בשולחנות הסמוכים: היי-טקיסטים רעבים שמאסו בחדר האוכל התאגידי. יתרון יחסי: אם לא טעים לכם, ברדיוס של 50 מטר יש עשר מסעדות אחרות. מישהו מטפל בך: שירות מקצועי ויעיל.

הדסון בראסרי, הברזל 27, רמת החייל. טל': 7674627-03. העסקית מוגשת בימים א'-ה' בשעות 12:00-17:00



תצלום: דניאל צ'צ'יק



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו